Change management

Bent u van plan om grote veranderingen in uw bedrijf door te voeren? Of bent u eerst op zoek naar een juiste methode voor uw bedrijf?

Wanneer een bedrijf op het punt staat om veranderingen door te gaan maken, dan komt er veel bij kijken om dit allemaal goed te laten verlopen. Misschien bent u wel bezig om een verbeteringsmethode in te voeren zoals Lean Manufacturing, TPM of Six Sigma. Voor uw bedrijf zal dit verbeteringen met zich meebrengen, maar het is juist heel belangrijk om ook uw personeel er in te kunnen betrekken en hun hiermee te kunnen overtuigen. Iets wat over het algemeen niet vanzelf gaat.

Het overtuigen van uw personeel is dus meestal het moeilijke deel. Zij zijn namelijk gewend aan hun eigen manier van aanpakken, hun eigen taken en hun eigen manier van werken. En nu wordt daar ineens een verandering in doorgevoerd. Als personeel moet je dus misschien wel je hele ritme ineens om gaan gooien. Veel mensen zullen hier niet echt blij mee zijn.

Om u te helpen bij het overtuigen van uw personeel en om uw veranderingsproces goed in kaart te brengen, is er nu een e-book ontwikkeld. In dit e-book Veranderingen meten kunt u lezen hoe u het veranderingsproces goed kunt meten. Aan de hand van het e-book zult u zien dat het best mogelijk is om een veranderingsproces succesvol door te maken, maar dat dit wel heel secuur moet gebeuren wanneer het over uw personeel gaat.

Ook staan er in het e-book een ruime hoeveelheid tips waar u rekening mee kunt houden om niet elke keer het wiel opnieuw uit te hoeven vinden. Per slot van rekening is een veranderingsproces al ingrijpend genoeg en kunt u hier vast wel wat hulp bij gebruiken. Kijk daarom vandaag nog in het e-book en haal er uw voordeel uit!

Herbert van Hooghe Dinsdag 29 Juli 2014 - 3:24 pm | | Management
Gebruikte Tags: ,