Lenen

Als u wat extra geld nodig heeft voor een nieuwe auto of het verbouwen van uw badkamer dan lijkt lenen de meest voor de hand liggende optie. Toch is het altijd wijs goed na te denken over deze manier van het aangaan van financiele verplichtingen. Als u een verkeerde lening afsluit, kan dit nare gevolgen hebben. Het is daarom verstandig om u goed te verdiepen in de materie om een lening te vinden die aansluit op uw behoeftes en mogelijkheden.

Lenen

Lenen doet u weloverwogen. Als u de beslissing neemt om te gaan lenen dan volgt daarop de keuze van de juiste bank. Een gunstig rentetarief is belangrijk maar evenzo is dat u een leenadvies op maat krijgt. U heeft persoonlijk contact met uw adviseur waardoor u straks geen nare verrassingen achteraf heeft. Een online lening aanvragen maakt het u tegenwoordig gemakkelijk. De bank kijkt naar uw situatie en geeft u de tijd een weloverwogen keuze te maken. Niet alleen uw inkomsten en uitgaven spelen een rol, maar ook welke financiële armslag u belangrijk vindt.

Lees meer

Herbert van Hooghe | Dinsdag 29 Juli 2014 - 3:26 pm | | Management
Gebruikte Tags:

Change management

Bent u van plan om grote veranderingen in uw bedrijf door te voeren? Of bent u eerst op zoek naar een juiste methode voor uw bedrijf?

Wanneer een bedrijf op het punt staat om veranderingen door te gaan maken, dan komt er veel bij kijken om dit allemaal goed te laten verlopen. Misschien bent u wel bezig om een verbeteringsmethode in te voeren zoals Lean Manufacturing, TPM of Six Sigma. Voor uw bedrijf zal dit verbeteringen met zich meebrengen, maar het is juist heel belangrijk om ook uw personeel er in te kunnen betrekken en hun hiermee te kunnen overtuigen. Iets wat over het algemeen niet vanzelf gaat.

Lees meer

Herbert van Hooghe | Dinsdag 29 Juli 2014 - 3:24 pm | | Management
Gebruikte Tags: ,